Η Γκαλερί μας

Χειροποίητα Κλασικά Έπιπλα & Φωτιστικά Mousas Gallery

 

 

 

 

Με μοναδική γνώση και εμπειρία στο χώρο του επίπλου

από το 1987 με μεράκι και πείσμα, έμπειροι τεχνίτες συνεχίζουν την ιστορία του κλασικού επίπλου έτσι ώστε να δημιουργούν μοναδικά έργα τέχνης μιας άλλης εποχής.

 

 

unsplash-logoarpa sarian

 

 

Έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική συλλογή από κλασσικά έπιπλα, εξασφαλίζοντας μοναδικά κομμάτια της περιόδου του Λουδοβίκου 15ου και 16ου (Louis XV-ΧVI), της Μπαρόκ (Baroque) και Γαλλικής Αυτοκρατορικής Εποχής (French Empire), φτάνοντας ως την περίοδο του Αρ Ντεκό (Art Déco).

 

 

 

Κάθε κλασικό έπιπλο της Mousas Gallery είναι ένα εξαίρετο έργο τέχνης, ακριβώς επειδή είναι χειροποίητο.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν όχι μόνο τον απαράμιλλο σχεδιασμό αλλά και την τελειότητα στην κατασκευή, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αριστουργήματα διαφορετικών τεχνοτροπιών και τάσεων αντιγράφονται από την Mousas Gallery, αφού δημιουργούνται σύμφωνα με αυστηρά παραδοσιακά σχέδια και τεχνικές χειροποίητης κατασκευής.

Η διαδικασία παραγωγής είναι εξ’ ολοκλήρου χειρωνακτική και σε όλα τα έπιπλα μας παρουσιάζονται εκλεπτυσμένα και πολύτιμα φινιρίσματα. Οι ειδικευμένοι τεχνίτες της Mousas Gallery μεταλαμπαδεύουν την τέχνη και το πάθος τους από γενιά σε γενιά, προσδίδοντας την εξαιρετική συμβολή τους στα έπιπλα μας, καθιστώντας τα μοναδικά έργα τέχνης.

Από το πληθωρικό μπαρόκ έως το αξεπέραστης αισθητικής Louis XVI, κάθε κλασικό έπιπλό μας δημιουργεί την γοητευτική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Η άνεση, η πολυτέλεια και η κομψότητα σε όλα τα έπιπλα μας είναι εμφανής και βασίζετε στις παραδοσιακές τεχνικές δεξιότητες των επιπλοποιών μας.

 

 

 

 

Αυθεντικό χειροποίητο έπιπλο

Για την MousasGallery τα κλασικά έπιπλα δεν είναι άκαμπτα αντικείμενα, αλλά ζωντανά έργα τέχνης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τους καλύτερους δεξιοτέχνες στο τομέα του κλασικού επίπλου.

 

 

unsplash-logoDorian Mongel